És nem kérek érte bocsánatot...

2008. november 12. 00:47 - BioGirl (törölt)

Köszöntő I.

Sok szeretettel köszöntelek Téged drága blog-olvasó! Márcsak azért is, mert remélhetőleg akkor minimum ezt a bejegyzést el fogod olvasni. 

Elsőként szeretném közölni, hogy mennyire szánalmas az, hogy blogokat olvasgatsz kedves blog-olvasó ahelyett, hogy kimennél a természetbe a szeretteiddel és örömködnél annak hogy élsz. Bár végülis miért is mennél oda, ha ugye ott nincs semmi történés. Többek között nem tudhatod ott meg hogy Gizi a keddi blogjában épp mi miatt szeretne öngyi lenni vagy azt sem tudhatod meg, hogy Terike melyik új sorozatfőszereplőbe lett fülig szerelmes. Szóval itt az első köszöntőnél ajánlom azt Neked kedves blog-olvasó, hogy szépen hagyd abba a görnyedést a laptopod felett és menj el ortopédushoz, aztán szépen szeresd a családod és aki melletted van, mert biztosíthatlak arról , hogy ezen a blogon se fogsz tudni olyan bejegyzést olvasni ami után többre tarthatod majd magad. Márcsak a nevéből adódóan is.

Köszöntő II.

Sok szerettetel köszöntelek Téged drága blog-olvasó, aki kíváncsi vagy mégis :)

És hogy miről is szól ez a blog? Találkozásokról, ismeretségekről, amik annyira mélyen nem érintettek meg minket, blog-írókat. De leginkább arról, hogy egymást szórakoztassuk!!    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gecivagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr15764493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
És nem kérek érte bocsánatot...
süti beállítások módosítása