És nem kérek érte bocsánatot...

2020. január 03. 23:31 - Remedios

Miért kerül elő az összes gyökér Karácsonykor?

A szeretet ünnepe a szakítós-sebet feltépős, értelmetlen "Hú, de rohadt jófej vagyok, írok neki, hogy lássa, még gondolok rá!" - felindulásból elkövetett, ZS-kategóriás versidézetekkel teletűzdelt agyfelbaszások főszezonja is egyben.

Miért?!? Kell írni minden ex- exex- exexexex- csávónak hogy tudjam: él, és kiválóan elvan (vagy kurva szarul van, és idegösszeomlást kapott meg elveszítette az állását)? Mindezt miért nem inkább nőnapon vagy a pl. a névnapomon teszi, amikor nem kell egyszerre 10000 fontos, határidős dolgot intéznem, a kukksötétben, hidegben, a téli vírusszezon összes megveszekedett szanaszét mutálódott kórokozójával folytatott közelharc kellős közepén?

És különben is: miért nem lehet simán lekopni a p§™$ba? Miért érzik úgy, hogy ha eddig nem írtak, attól még most, Karácsonykor feltételnül muszáj? 

Sosem fogom megérteni.

De mondjuk innen biztosan lehet tudni, hogy mégiscsak jó helyen vannak ott, ahol vannak: az "EXEK" feliratú dobozban! 

Titeket is megtaláltak az ünnepekkor a gyökerek? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gecivagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9915392508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
És nem kérek érte bocsánatot...
süti beállítások módosítása