És nem kérek érte bocsánatot...

2008. december 10. 23:15 - Smell of Napalm

Világbéke

Sajnos vannak, akiket elfut a pulykaméreg egy ártatlan link-ajánlótól is, az embernek még szólnia sem kell...telepatikus úton IS gecivagyok...ez ám a megtisztelő cím:)

Csak csendben jegyezném meg, mert mint tudjuk fogadatlan, sőt mi több kultúrálatlan és rosszindulatú embereknek, főleg prokátoroknak ajtó mögött a helyük, de van némi igazság abban is, hogy a nyilvános bloggolásnak meg van az a veszélye/bája, hogy mások, sőt, mi több idegenek is elolvassák...és akár véleményt is alkotnak róla...

Kedves Nyuszli! Válaszolva kérdésedre, hogy "gecivagy-e" és miért került a blogod szerény linkeink közé, egyszerűen a magyarázat annyi, hogy "A történelem zabigyerekei vagyunk...Mi fogyasztók vagyunk, az életszínvonal-megszállottság melléktermékei...Mi izgat minket? A színes magazinok, televízió, az 500 csatorna, egy név az alsógatyánkon, viagra, hajnövesztő, műolaj." Na meg a Vacsoracsata, melynek kicsinyített mása a ti gasztroblogotokban olvasható és emberközelibb és szórakoztatóbb mint az eredeti.

Ennyi.A kesztyűt nem kellett volna felvenni, mert senki sem dobta eléd, ha érted mire gondolok.De felvetted és ütöttél, azért mert azt hitted csúnyán néznek rád, egyetlen szó elhangzása nélkül...

"Apu ökölbe szoruló keze vagyok..."

KULTÚRA.

Na de hol van még a várva várt béke meg szeretet, vagyis a Karácsony a kis kövér puttókkal és meghitten tömény mézeskalács-illattal meg az majdnem elvérző, fenyőfát talpba faragó apukákkal és a bejglit legszívesebben falhozbaszó, idegösszeomlásszéli anyukákkal??? Addig még van jópár dolgos nap meg bevásárlóközpontban a plázamacskákat felöklelő ajándékvadászó túra, hogy aztán 24-én este őszinte mosollyal énekelhessük a Jingle Bells-t vagy az O Tannenbaumot.

Tehát sok idő van még a várva várt Xmasig, mi addig is szórakoztatjuk magunkat és a kedves érdeklődőket, ha szabad...a link-ajánlót meg eltávolítjuk, bár azt hiszem a rajongótáborunk továbbra is megmarad.

További kellemes szerdát!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gecivagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr32816360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
És nem kérek érte bocsánatot...
süti beállítások módosítása